FunctionalFlow

Wie is Leen Druppel en waarvoor staat Functional Flow

Welkom.

Ik ben Leen Druppel en zaakvoerder van Functional Flow.
Van basisopleiding ben ik ergotherapeute en ben ik nog steeds deeltijds werkzaam als hulpverlener binnen GGZ binnen een ambulant team.

Het fysieke lichaam biedt ons een schat aan informatie en geeft vaak signalen naar wat het nodig heeft om weer in balans te komen. Dit gebeurt vaak onbewust. Dit kunnen waarnemen en begrijpen is vaak een zoektocht.
Functional Flow biedt jou op maat een brede waaier aan body-mind methodes die jou efficiënt weer in contact brengen met jou lichaam en jou weer helpen balans te vinden.

Je kan je rechttoe en rechtaan manueel laten behandelen om je spieren te helpen ontspannen. Je kan komen pilates trainen om een betere lichaamshouding te bekomen, wat een belangrijke preventieve waarde heeft.
Je kan je laten behandelen met ooracupunctuur om de connectie tussen je brein en al je lichaamsfuncties te helpen herstellen. En last bus not least kan je komen ademen of op adem komen. We zoeken samen naar een gepaste ademhalingsmethodiek en mits de nodige oefening, voel je stress, spanning en allerlei psycholoog-somatische klachten afnemen.

Je komt bij Functional Flow heel gericht tot rust. Je voelt je lichaam weer stromen en je laad weer op.

 


portret foto