Wie is Leen Druppel en waarvoor staat Functional Flow

Ik ben geboren in de vroege jaren 80.

Ik ben van basisopleiding ergotherapeut en ben nog steeds werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg binnen een ambulant team.

Ik heb een uitgesproken interesse in biomechanisch efficiënt bewegen waardoor ik mijn opleiding binnen pilates ging verfijnen bij Yvonne Shüller. Bezieler van de pilates Link opleiding. Hier volgde ik opleiding op de pilates toestellen en op de mat met een inslag van de Franklin Method®.

Ik train zoveel mogelijk zelf pilates, omdat pilates toewijding en continue oefening vraagt. Alleen op deze manier ben ik mij bewust van wat klanten les na les ervaren als ze pilates doen en kan ik hen beter coachen.

Door een oprechte interesse naar wat ons lichaam ons probeert duidelijk te maken wat betreft onze staat van gezondheid, volgde ik meerdere opleidingen binnen dit topic. Ik ben me bijgevolg gaan bijscholen en specialiseren in dieptemassage, cupping en auriculotherapie.

Om tot rust te komen en focus te vinden probeer ik te mediteren en beoefen ik yoga. De combinatie van rust, gerichte focus en actie (via asana’s) beviel me zodanig dat dit resulteerde in een yoga-opleiding begin 2018 bij Sabine Libbrecht van de yogastudio in Brasschaat. Ondertussen behoort Hatha en Yin yoga ook tot het aanbod van Functional Flow.

Om dit alles te kunnen waarmaken, dragen en delen vind ik een soulmate in Steven Vos, mijn partner.

Bij Functional Flow vind je een manier om (weer) zonder druk en zo natuurlijk mogelijk te bewegen. We gaan voor gerichte inspanning en ontspanning in flow!